The Single Best Strategy To Use For prefabrik ev

Wiki Article

Bu hizmetleri firmadan alabileceğiniz gibi kendi seçtiğiniz ustalardan da alabilirsiniz. Aşağıda bulunan fiyatlar tamamen tahminidir. Anahtar teslim hizmetimiz yoktur.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası sixteen dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Yalnızca ev değil ofis ve iş yeri gibi amaçlar içinde kullanılabilir olan prefabrikler sayesinde işleriniz gecikmeye uğramaz.

daha da cazip görünmeye devam ediyorsa tabii ki değerlendirilmesinde bir sakınca yok. Zira konutlar son derece dayanıklı dış panel yapıları sayesinde onlarca yıllık kullanımı garanti etmektedir.

Kampanyalı prefabrik evler satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli ipuçları bulunmaktadır.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Firma tarafından sizing mevcut ev ile alakalı olarak üretim şeması ve çizim sunulmaktadır. Tam burada devreye devlet tarafından verilecek ruhsat için gerekli olan çizimler girmektedir. Gittiğiniz mimarlık ofisinde satın alacağınız villa tipi prefabrik ev

Elbette ki şehrin tam göbeğinde de sahip olduğunuz ya da yeni alacağınız bir arazi üzerine prefabrik ev kurulumu yaptırabiliyorsunuz. Bu tamamıyla size kalan bir tercih olurken geleneksel konutlarla prefabrik ev modelleri kıyaslandığında neredeyse yarı fiyatına ev sahibi olma şansınız oluyor.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli prefabrik ev modelleri içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Betopanlar strafora kuvvetli yapıştırıcılarla yapıştırılır ve üzerine ağırlık konarak kopmaz hale getirilir. Strafor sixteen dansti yoğunluğa sahiptir. U şeklindeki profillere panolar yerleştirilerek montaj yapılmaktadır. Bu arada çelik profiller beton zemine sabitlenmiştir. Pencere olan bölümdeki panolarda pencere prefabrik boşlukları olmaktadır. Bu boşluklara pencere kasalarının montajı yapılır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik ev fiyatları prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

İletişim formunda paylaştığım prefabrik ev fiyatları kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Duvar kalınlıkları sayesinde evlerin içerisinde daha fazla kullanım alanı oluşmaktadır. Esasen duvar kalınlıkları dezavantaj değil avantajdır. ten cm lik prefabrik konut duvar kalınlığı forty cm lik beton duvarın yalıtımını sağlamaktadır. Teknik prosedürlerin harfiyen uygulandığı firmamızda her geçen yıl Ar-Ge çalışmalarıyla birlikte evlerde geliştirmeler yapıyoruz.

Report this wiki page